Ballondecoraties voor bedrijven

Wij creëren persoonlijke, moderne, opvallende ballondecoraties. We helpen je om de aandacht te trekken voor je business. Dit doen we door een op maat gemaakte ballondecoratie te maken welke het beste past bij je wensen, business en doelgroep.

Met onze passie voor ballonnen willen we jouw evenement of bedrijf extra laten opvallen. De juiste sfeer neerzetten en iets unieks creëren.
We willen de aandacht trekken van de bezoekers bij een product lancering, beursstand of opening van een nieuw pand. Wat kan leiden tot meer verkopen en meer omzet.

Klik hier voor een vrijblijvend gesprek

Wat is het doel?

Wij horen graag wat je wilt bereiken met de decoratie. Is het om meer publiek te trekken, of om mensen te verbazen? Zoek je iets moois en vernieuwends voor in de showroom of etalage? Wil je meer sfeer in je pand of zoek je iets om je beursstand op te laten vallen?
In ons portfolio vind je een klein aantal foto’s om je te inspireren. Maar natuurlijk lang niet alles staat online. Kom daarvoor een keer bij ons langs, of nodig ons uit voor een vrijblijvend adviesgesprek.
 
Klik hier voor ons Portfolio

MAAk nu een vrijblijvende afspraak

Nodig ons uit op je bedrijf om jullie ballonwensen te bespreken. We laten je de uitgebreide mogelijkheden zien en maken aansluitend een vrijblijvende offerte.